Loading Laddar...
 

Boka kurs

XIntroduktionsutbildning

2020-02-19 (onsdag)
kl. 16:00 - 19:30

Plats: Domkyrkoesplanaden 2, Västerås (karta)

Vi bjuder på fika i pausen!

Samtliga deltagare ska uppvisa legitimation alternativt ha någon som kan intyga din identitet. Den som intygar måste då kunna uppvisa legitimation.

Vem behöver gå kursen?

För att få övningsköra privat med personbil så måste både handledare och elev gå en introduktionskurs. Handledare och elev behöver dock inte gå kursen tillsammans!

OBS! Kursen är giltig i fem år

Inom denna tid kan en handledare ansöka om handledarskap för nya elever, utan att gå kursen igen. Då gäller handledartillståndet i fem år för den eleven, under förutsättning att man inte får körkortet återkallat.

Eleven behöver ha en giltig kurs under hela sin privata övningskörning, dvs om eleven fortfarande övningskör privat efter fem år från det att han/hon gick kursen så måste man gå kursen igen.

Innehåll

På kursen går vi igenom utbildningsplanen, dvs vad eleven ska kunna, vilka risker som finns vid övningskörning och vad som kan vara bra att tänka på för att ligga ett steg före eleven. Ni får mycket tips om hur man lägger upp en effektiv och säker utbildning och vi jobbar mycket med bilder på trafiksituationer där vi tillsammans diskuterar igenom vad som kan vara viktigt att tänka på och hur handledaren, som ofta har en omfattande erfarenhet, ska kunna förmedla den till eleven. Vi har fått mycket positivt gensvar från kursdeltagarna.

Notering

PRIS: 400 SEK
ANTAL:
Boka